Kaikki suunnitelmat ovat alustavia ja niihin voi tulla muutoksia. Yhdistelmät ovat aina sellaisia, joista olisin itse valmis ottamaan pennun myös kotiini. Pyrin jokaisesta pentueesta jättämään jatkojalostusmahdollisuuden itselleni.

Seuraavat pentusuunnitelmat

Tällä hetkellä (9.3.23) ei varmoja suunnitelmia.

Mittelspitz-pentuja suunnitteilla kuitenkin todennäköisesti vuodelle 2024.

Avaliinan pentu Sinulle?

Etsin pennuille rakastavia ja harrastavia koteja. Kerro itsestäsi/perheestäsi sähköpostitse. Mieti tarkkaan, millainen koti sinulla olisi tarjota pennulle? Mitä haet ja toivot koiralta? Oletko tutustunut saksanpystykorvaan rotuna ja vastaako se odotuksiasi? Pentua on tultava katsomaan 4-6-viikkoisena, vasta sen jälkeen voidaan tehdä ns. varmoja varauksia jos molempien osapuolten ajatukset pennusta sopivat yksiin. Jos asut lähellä olisi hienoa, jos tulisit useamminkin. Kaikkein parasta olisi, jos pystyisimme tutustumaan jo ennen pentujen syntymää. 

Pennut luovutetaan noin 8-viikkoisina, rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon, madotettuina useaan kertaan, tunnistusmerkittynä mikrosirulla ja eläinlääkärin tarkastamina. Ne elävät arjen keskellä tutustuen erilaisiin kodin ääniin, alustoihin, käsittelyyn, autoiluun, toisiin koiriin ja ihmisiin. Pennut saavat myös ulkoilla pihalla ja ne viedään vierailemaan muihinkin ympäristöihin, kuten kauppaan ja treenihallille. Pennuille tehdään kevyitä pentutestejä, joiden avulla selvitetään pennun luonnetta ja ominaisuuksia. Saat mukaasi kirjalliset hoito-ohjeet sekä pentupaketin, jossa on tarvikkeita pennun alkutaipaleelle uudessa kodissa. 

Maksan pennulle 1-2-vuoden iässä tehdyn virallisen silmä- ja polvitarkastuksen. Lisäksi haluan tukea kasvattieni harrastamista ja sponsoroin yhden osallistumisen viralliseen näyttelyyn tai kokeeseen. Palkitsen kasvatinomistajia myös koiran saavuttaessa valionarvoja, koulutustunnuksia ym. 

Autan mielelläni myös koiran koulutukseen liittyvissä asioissa!

Voit ottaa yhteyttä ja kysellä tulevista suunnitelmista :)

huhtinensaara@gmail.com

Kuvien kopiointi kielletty ilman lupaa!
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita